Om

Jag som skriver här heter Camilla Juhlin. Mitt intresse för böcker väcktes tidigt. I min lilla by, Lainio, i norra Norrland kunde man på 70- och 80-talet antingen åka skidor, vara ute i skogen eller läsa. TV fanns knappt för små barn då det bara var en timmes barnprogram om dagen. Och det är väl de som triggade igång mitt läsande. För mig var månadens höjdpunkt när Bokbussen kom till byn. Jag fick ofta tips på böcker att läsa av bibliotekarierna i bussen.  De lockade mig till vidare läsning hela tiden och utmanade mig i läsningen. Det är dem jag har att tacka för mycket av mitt fortsatta intresse. Men även min farbror Sune och min pappa som väckte min nyfikenhet för det mesta.

Mitt läsintresse har mina barn ärvt av mig, vilket gör mig mycket lycklig. De bästa stunder är sagoläsningen varje kväll tillsammans med dem. Och att få börja utforska den barn- och ungdomslitteratur jag studerat om på kurser på universitetet.

Idag, förutom att läsa mycket, jobbar jag som kommunikationsstrateg på Lunds kommun. Det innebär en del läsning av facklitteratur men även att skriva.

Jag recenserar gärna nyutkomna böcker och är öppen för recensionsexemplar av böcker.

Kontakt:

 

camilla@juhlins.net

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.